Sådan skal fremtiden bygges – nu kan du se årets konference for IT-eksperter, vInnovation Online

February 13, 2018
Sådan skal fremtiden bygges – nu kan du se årets konference for IT-eksperter, vInnovation Online

 

VMware er stolte af at levere innovative IT-løsninger, som hjælper virksomheder med at holde sig ét skridt foran sine konkurrenter. Sidste måned viste vi en verden af muligheder ved vores konference vInnovation Online.

vInnovation Online er eventet, hvor vi viser, hvordan man sætter skub i sin digitale transformation og former en bedre fremtid. Som VMwares CEO, Pat Gelsinger, forklarede i sin hovedtale, hjælper VMwares banebrydende IT-løsninger kunder med at “Imødegå forretningsmæssige udfordringer og muligheder på en ny og effektiv måde.”

Konferencen fokuserede på vidensdeling indenfor fire centrale og strategiske it-prioriteter:

 • Hvordan moderniserer man sit datacenter
  • Lær hvordan du integrerer virtualiseringsteknologier for databehandling, netværk og lagerstyring
 • De bedste måder at integrere offentlige clouds
  • En fælles platform til holistisk at håndtere flere clouds
 • Sådan styrker du din digitale arbejdsplads
  • Forsyn medarbejdere med de apps og den data, dine medarbejdere har brug for på tværs af enhver enhed
 • Hemmelighederne bag at transformeringen af sikkerhed
  • Udforskning af en ny sikkerhedsarkitektur, der er iboende, granulær og politisk drevet

På konferencen blev der også afholdt en Q&A session, hvor vores panel af cloud-eksperter gav tips om fejlfinding i cloud-infrastrukturen, sikkerheden og det digitale arbejdsrum. Muneyb Minhazuddin, VMwares VP Solutions Product Marketing, fremhævede i sin hovedtale;  “Vi tilbyder håndgribelige IT-projekter, så i kan tilpasse jer den digitale økonomi.”

vInnovation Online fortsætter som altid med at bane vejen for nye idéer og ledelsesmæssige strategier, som danner grundlag for banebrydende IT. Hvis du ikke kunne deltage på dagen eller bare vil gense dagens program og indsigter, kan du se eller gense konferencen online her.

Find ud af meget mere om vInnovation Online her.


 
Related Posts
 
 
 
Blog Archive