Swisscom: Sæt skub på innovationen med brug af Cloud

December 11, 2017
Swisscom: Sæt skub på innovationen med brug af Cloud

Swisscom er Schweiz’ førende telekommunikations- og it-virksomhed, der leverer cloud-, internet-, tv- og mobiltjenester til private og internationale virksomheder. De har opbygget et ry som en betroet partner for virksomheder i den digitale verden. For nylig har de styrket deres cloud-tilbud ved at lancere Enterprise Service Cloud.

“Denne cloudplatform hjælper Swisscom med at differentiere vores tilbud samt fornye og accelerere vores vækstmuligheder,” siger Marco Hochstrasser, chef for Cloud Platform Development, Swisscom. “Når vores kunderbegynder på deres digitaliseringsrejser, er cloud netop den altoverskyggende løsning, de har brug for, og Swisscom ønsker at give dem den bedst mulige cloudplatform.

Hochstrasser fortsætter med at forklare fordelene for kunderne: “Med Enterprise Service Cloud opnår IT-afdelingerne et nyt niveau inden for fleksibilitet. IT muliggør, at virksomheden disrupter med nye forretningsmodeller ved at udnytte bølgen af next-generation teknologier som Internet of Things eller kunstig intelligens uden at bringe de regulerings- og overholdelseskrav, de måtte have i forskellige regioner, i fare. Dette vil forbedre konkurrenceevnen og hjælpe dem med at differentiere sig gennem tjenester, der åbner op for nye indtægtsmuligheder.”

Enterprise Service Cloud udnytter VMware vRealize Suite® til at automatisere og forenkle funktionaliteten, fejlfinding og kapacitetsstyring af cloud-infrastrukturen. Det bruger også VMware NSX® og VMware vSphere®, der kører på VxBlock og yderligere hardwarekomponenter fra Dell EMC.

I videoen kan du høre mere fra Hochstrasser, og om de udfordringer Swisscom står over for, og hvordan VMware hjalp virksomheden med at overvinde dem.

Det har også givet Swisscom en platform, hvorfra man kan være innovativ. “Netværket plejede at ligge i centrum for Swisscoms innovation, men i dag er det både netværket og skyen”, forklarer Egon Steinkasserer, chef for innovation hos Swisscom. “Vores cloud-platform har ændret måden vi lancerer nye produkter og tjenester på takket være den fleksibilitet, den har givet os. Mens vi tidligere kun har kunnet levere produkter og nye egenskaber for hvert kvartal, kan vi nu gøre det i løbet af uger, og snart bliver det i løbet af blot få dage.”

Det er en utrolig tid for innovationen – både for disruption, men også for nye muligheder, der kan hjælpe os med at skabe en bedre fremtid,” fortsætter Steinkasserer. “Swisscom ønsker at blive ved med at være en betroet partner for vores kunder. Vi ønsker at være deres ledsager i den forbunde verden, og VMware hjælper os med holde dette løfte. ”

Få mere at vide om, hvordan Swisscom skaber banebrydende innovation:

Læs mere om andre kundehistorier her.


 
Related Posts
 

Benchmarks er nødvendige for at forstå, hvor du befinder dig. …

Read More

Senior vicepræsident og administrerende direktør for EMEA, Jean-Pierre Brulard, gik …

Read More

Gæsteblog af Seb Fritzjohn – EMEA Director, Global System Integrators …

Read More

Ole Væhrens, Director Sales and Professional Services i Proact, der er …

Read More

 
 
Blog Archive