vRealize: Lad dig ikke nøjes med markedsstandarder

November 17, 2017
vRealize: Lad dig ikke nøjes med markedsstandarder

Benchmarks er nødvendige for at forstå, hvor du befinder dig. Fremskridt og succes er relativ, men du kan altid måle både udvikling og retning ved at sammenligne dig med andre – om det så er medstuderende, konkurrerende virksomheder eller forretningspartnere.

Det betyder dog ikke, at du skal lade dig nøjes med standarden. En benchmark eller markedsstandard tager måske op til tre dage, før den giver dig sammenligningsgrundlaget, som dine udviklere skal bruge, for at skabe nye, indbringende applikationer. Men tre dage er måske ikke hurtigt nok, hvis du derimod arbejder i et miljø med nytænkning og digital disruption eller med kunder, der forventer innovation og nye tiltag inden for få timer. Dette var netop tilfældet for Amdocs, der er den globale leder indenfor løsninger og services til kundeoplevelser. De afkortede deres time-to-market ved at implementere private clouds i stor skala via VMwares softwaredefinerede arkitektur og administrerede dem med vRealize Operations.

Når du arbejder med med komplekse cloudmiljøer er det essentielt at kunne administrere hele platformen for at få det meste ud af din investering – dette inkluderer alt fra monitorering til planlægning og optimering af kapaciteten. Som Simon Eady har sagt i en gæsteblog tidligere på året:

‘Med den stigende kompleksitet inden for virksomhedens IT er det blevet essentielt at kunne monitorere sin IT-infrastruktur på en effektiv måde. Dette bliver ofte forsømt grundet budgetbegrænsninger eller manglende interesse, men kan hurtigt blive en prioritet, når først man løber ind i alvorlige problemer.’

For at høre mere om hvordan Amdocs har skabt værdi gennem teknologi, bør du se denne film med Golan Remi, head of global business technologies hos Amdocs IT:

Rækken af redskaber som følger med vRealize suiten, kan hjælpe dig med at sikre, at din IT-infrastruktur fungerer optimalt. Derved kan du frigøre ressourcer til andre opgaver som f.eks. at improvisere jeres time-to-market – ligesom Amdocs gjorde i dette tilfælde.

Vil du gerne vide mere, om hvordan VMwares løsninger kan hjælpe dig med at automatisere og nemmere håndtere IT-driften? Så kan du læse vores Dummies Guide to Cloud Management her.

Find ud af hvordan vRealize kan hjælpe dig med at håndtere din IT-drift her.


 
Related Posts
 

Swisscom er Schweiz’ førende telekommunikations- og it-virksomhed, der leverer cloud-, …

Read More

Senior vicepræsident og administrerende direktør for EMEA, Jean-Pierre Brulard, gik …

Read More

Gæsteblog af Seb Fritzjohn – EMEA Director, Global System Integrators …

Read More

Ole Væhrens, Director Sales and Professional Services i Proact, der er …

Read More

 
 
Blog Archive