VMworld dag 1: Skarpe teknikere løser problemer, og suveræne innovatører skaber muligheder

September 13, 2017
VMworld dag 1: Skarpe teknikere løser problemer, og suveræne innovatører skaber muligheder

Senior vicepræsident og administrerende direktør for EMEA, Jean-Pierre Brulard, gik på scenen med et stryger-band og viste en imponerende virtual reality demonstration på de store skærme i salen, for at indvie deltagerne i, hvad de kan forvente af de næste dage ved VMworld. Se præsentationen i videoen fra Twitter:

På den vanlige tankevækkende facon sparkede, VMware CEO, Pat Gelsinger, dagens hovedtale i gang med en refleksion over den stadig kortere tid, det tager fra at en teknologi er banebrydende til den er dagligdags og almindelig. I løbet af sin præsentation placerede han de nuværende, teknologiskeudviklinger i en anden kontekst og holdte dem op mod store samfundsmæssige og arbejdsmæssige forandringer (såsom faldet i landbrugsjob fra 80 % til 2 % af hele USAs arbejdsstyrke på kun 200 år). Udfordringen ved hele tiden at transformere forretningsprocesser og levere ekstraordinære kundeoplevelser påhviler alle os, der søger at være pionerer og innovatører.

Den anden røde tråd i hovedtalen var de reelle resultater for VMware’s kunder. Pat (sammen med Sanjay Poonen, VMware’s COO for kundeaktiviteter) inviterede virksomheder op på scenen, som vi før har hjulpet med at levere utrolige innovationer – deriblandt Swisscom og Node Africa.

På scenen fit Pat også selskab af David Kenny, SVP IBM og Cloud Platform. De to diskuterede forholdet mellem IBM og VMware (og nu Dell EMC) – et fantastisk eksempel på hvor banebrydende samarbejder giver vores kunder mere agile IT-miljøer.

Pat annoncerede også nye løsninger baseret på vores fire strategiske IT-prioriteter: Modernisering af datacentre, integration af offentlige clouds, selvstændiggørelsen af det digitale arbejdsrum og transformation af sikkerhed. De nye løsninger:

Udvidelse af VMwares Mobile Security Alliance for at give et sikkert og fleksibelt digitalt arbejdsrum

Med sikkerhedsløsninger fra MSA partners and Workspace ONE, kan kunderne drage fordel af en moderne sikkerhedsplatform, der beskytter mod trusler på tværs af enheder, brugere, apps og data – både i skyen og på stedet.

Optimering af customertime-to-value for SDDC og multi-cloud management med den nye vRealize Suite 2017

Vi vil gøre styringen af multiclouds enklere og mere effektiv med en række opdateringer til VMware vRealize® Suite. Du kan læse mere om dette her.

Udvidelse af services for cloud-leverandører

Vi afslører også nye innovationer for at hjælpe VMware Cloud Provider partnere med at udvide deres udbud af services. Som et led i det berørte Pat VMwares nye HCX teknologi, der tillader application mobility i stor skala og kan forbinde det lokale miljø med cloud-miljøet.

Mod OpenStack for virtualisering af netværksfunktioner

VMware vCloud NFV OpenStack Edition kommer til at hjælpe vores kunder med at fremskynde produktionsudvikling af OpenStack, Få mere viden om dette her.
Gik du glip af morgenens livestream? Se hele hovedtalen fra dag 1.

Du kan også se hovedtalen fra dag 2 og læse information om alle talerne.

Endelige giver Jean-Pierres Twitter-resumé en god opsummering af alle aktiviteter, nyheder og de vigtigste diskussioner fra dag 1 på VMworld.


 
Related Posts
 

Swisscom er Schweiz’ førende telekommunikations- og it-virksomhed, der leverer cloud-, …

Read More

Benchmarks er nødvendige for at forstå, hvor du befinder dig. …

Read More

Af Kirsten Cox, vicedirektør for marketing, EMEA, VMware

Hvis du vil …

Read More

VMworld 2017 Europe starter i dag, og det er derfor nu, …

Read More

 
 
Blog Archive