Indlæg på VMworld 2017 Europe som du ikke bør gå glip af

September 6, 2017
Indlæg på VMworld 2017 Europe som du ikke bør gå glip af

Gæsteblog af Seb Fritzjohn – EMEA Director, Global System Integrators and System Outsourcers hos VMware. Følg ham på Twitter @sfitz100 for flere opdateringer.

Digitalt indfødte, teknologievangelister, guruer og mange flere…  I næste uge deltager tusinder af branchens førende VMware-partnere og kunder på fire dage i innovationens tegn i Barcelona fra den 11. til den 14. september ved VMworld 2017 Europe. Her håber vi, at du har lyst til at deltage sammen med partnerne fra vores Systems Integrator- og Systems Outsourcer (SISO)-program.

IBM Cloud og Pivotal er gode eksempler på, hvordan VMware sammen med andre kan udvikle løsninger, der muliggør en succesfuld digital transformation verden over, og vi ser derfor frem til at kunne byde dem og alle vores andre partnere velkommen i Barcelona – indledt med Partner Exchange mandag den 14. september.

VMworld 2017 Europe tegner til at blive større og bedre end nogensinde. Du har en chance for at høre om vores seneste nyskabelser indenfor cloudinfrastruktur og digital workspace teknologi. Vi bruger ikke kun lejligheden til at reflektere over, hvor værdifulde og uundværlige vores globale SISO-partnere for den fortsatte innovation, men ser også frem mod næste år med vores visioner for det fremtidige samarbejde omkring produkter og løsninger.

For at få et fuldt overblik over talere og indlæg kan du tjekke vores VMworld 2017 Europe katalog her. Men hvilke specifikke muligheder tilbyder VMworld 2017 Europe til SISO-partnere, der ønsker at tale med kunderne om vores seneste innovationer og opgraderinger? Og hvilke muligheder findes der for dem, der gerne vil lære mere om VMwares succesfulde partnerskaber med SISOs?

Nedenfor finder du to af mine udvalgte SISO sessions og indlæg, som du ikke bør gå glip af:

VMware + SISO: Accelerating Digital Transformations through Joint Technology Leadership & Compelling GTM Partnership
Mandag, den 11. september, kl. 16:00 – 17:00

Global SISO VP David Parsons will highlight recent accomplishments and best practices of SISO partners using VMware technology as a growth enabler, and provide updates on SISO GTM and enablement programs, including news about VMware partnerships with AWS, IBM Cloud and Pivotal.  VMware CTO, Global Field and Industry, Chris Wolf, will also outline technology investments and market changes creating new opportunities for our SISO partners in the years ahead.

Business Growth Series – Cloud Computing Partner Exchange Keynote
Mandag, den 11. september, kl. 11.30

With VMware, partners are uniquely positioned to deliver a common platform to manage multiple clouds and provide customers with freedom and control. Hear from industry experts on how you can navigate the multi-cloud world with ease.

Vi afholder også en mere privat session med Joe Baguley VP, Chief Technology Officer – EMEA, VMware for de tekniske chefer blandt vores SISO-partnerne. Hensigten med mødet er at få en åben diskussion omkring vores seneste annonceringer. Mødet er en fantastisk mulighed for at dykke ned i nyhederne, så alle SISO-partnere kan forlade VMworld med en dybere forståelse af, hvordan vi sammen kan hjælpe vores kunder.

Du kan også indgå i roundtables med vores produktledere i løbet af hele begivenheden for at tage SISO-specifikke diskussioner med vores eksperter.

Jeg glæder mig til at se jer alle til VMworld 2017 Europe!

Registrér din tilmelding her til VMworld 2017 Europe. Vær opmærksom på, at nogle af sessionerne i denne blog kun er for partnere, der har købt Partner Exchange: VMworld 2017 entré.


 
Related Posts
 

Swisscom er Schweiz’ førende telekommunikations- og it-virksomhed, der leverer cloud-, …

Read More

Benchmarks er nødvendige for at forstå, hvor du befinder dig. …

Read More

Af Kirsten Cox, vicedirektør for marketing, EMEA, VMware

Hvis du vil …

Read More

Senior vicepræsident og administrerende direktør for EMEA, Jean-Pierre Brulard, gik …

Read More

 
 
Blog Archive