Fire grunde til at indføre en Cross-Cloud løsning

May 10, 2017
Fire grunde til at indføre en Cross-Cloud løsning

Det kan være vanskeligt at håndtere og bygge bro mellem flere clouds på en gang og samtidig skulle tage højde for alle de nye risici, udgifter og sikkerhedsproblemer, der ofte følger med. Det er bare nogle af grundene til at VMware har udviklet en Cross-Cloud løsning, der giver mere frihed, flere valgmuligheder og øget kontrol, som alt sammen hjælper din organisation med at sætte fart på jeres digitale transformation.

I nedenstående videoer fortæller Richard Munro, teknisk chef for vCloud Air EMEA hos VMware, hvordan VMwares Cross-Cloud arkitektur kan være med til at sætte skub bag virksomheders digitale transformation . I videoserien fortæller Richard om fordelene ved at indføre en Cross-Cloud-løsning med henblik på at hjælpe alle virksomhedens forretningsområder med at forbedre innovationen og indfrielsen af individuelle mål. Richard forholder sig også til de spørgsmål, som alle bør stille sig selv, inden de begiver sig ud på rejsen op i skyen.

Video #1: Hvordan kan virksomheder modernisere deres IT-infrastruktur med Cross-Cloud?

Digital transformation, cloud transformation, virksomhedstransformation – hvordan kan virksomheden komme i gang? Hør hvordan en samlet, integreret Cross-Cloud tilgang til organisationens IT-infrastruktur kan hjælpe virksomheder omstille sig.

 

Video #2: Forandring af virksomhedens sikkerhed: Hvad kan Cross-Cloud gøre?

Sikkerhed i en moderne virksomhed kræver, at du anlægger et praktisk blik på alle dine applikationers risikoprofil og træffer de rigtige beslutninger omkring, hvordan du vil beskytte dem. Opdag hvordan VMwares Cross-Cloud Architecture sammen med NSX kan hjælpe dig med at beskytte din virksomhed på tværs af forskellige platforme, applikationer og clouds.

 

Video #3: Hvordan kan du styrke din digitale arbejdsplads?

Jeres medarbejdere efterspørger enkle løsninger, når det kommer til mobilitet. De ønsker frihed til at kunne vælge deres mobile enhed og hvordan de vil får adgang til arbejdsressourcer, men IT-afdelingen har stadig brug for at bevare en hvis kontrol. Hør Richard Munro forklare hvordan VMwares Cross-Cloud Architecture kan forene frihed og kontrol på den digitale arbejdsplads – hvor IT-afdelingen kontrollerer miljøet uden at fremmedgøre menneskerne for den teknologi, som skal hjælpe dem i sidste ende.

 

Video #4: Hvilken indflydelse vil public cloud have på virksomheder i fremtiden?

Hvordan kan IT-afdelingen bidrage til en virksomheds 2020-plan? Public cloud tjenester kommer uden tvivl til at være en del af den plan. Se hvordan du kan integrere public clouds og nedbryde interne processer og siloer for at hjælpe din virksomhed med at indfri sine mål om forandring.

 

Ønsker du at vide mere om, hvordan Vmwares Cross-Cloud Architecture kan hjælpe dig med at cloud-rejse? Læs mere på vores Cross-Cloud Radius side.

Vil du gerne komme i gang med det samme? Læs en af vores omfattende e-bøger ”Network Virtualization for Dummies” og gør dit netværk fremtidssikret. Download her.


 
Related Posts
 

Swisscom er Schweiz’ førende telekommunikations- og it-virksomhed, der leverer cloud-, …

Read More

Benchmarks er nødvendige for at forstå, hvor du befinder dig. …

Read More

Senior vicepræsident og administrerende direktør for EMEA, Jean-Pierre Brulard, gik …

Read More

Gæsteblog af Seb Fritzjohn – EMEA Director, Global System Integrators …

Read More

 
 
Blog Archive