Alt du har brug for at vide om den nye vSAN 6.6

April 12, 2017
Alt du har brug for at vide om den nye vSAN 6.6

Vi er glade for at kunne annoncere den seneste og sjette generation af VMware vSAN, version 6.6. Lanceringen af version 6.6 forstærker VMwares position som førende indenfor hyper-converged infrastruktur, hvor vi hjælper vores kunder med at modernisere deres infrastruktur og minimere afbrydelser.

Noget nyt?

VMware vSAN har udviklet sig hurtigt. Alle vores nye lanceringer er skabt med henblik på at levere større værdi til vores kunder gennem nye funktioner, således at løsningen nu benyttes bredt blandt vores kunder til alle typer af arbejdsopgaver og applikationer.

Det betyder at mere end 7.000 kunder i dag betror deres mest kritiske arbejdsbyrder til vSAN! Denne udvikling ser kun ud til at fortsætte, da vSAN for nylig blev tildelt 3 industripriser som ”Product of the Year” indenfor området.

Lanceringen er spækket med applikationer med avancerede funktioner til virksomheder som tilgodeser tre kundehov: sikkerhed, omkostningsbesparelser og ydelse.

Hvorfor vSAN 6.6?

vSAN 6.6 er skabt til at levere en billigere, hurtigere og mere sikker HCI løsning og tilbyder kunder tre centrale fordele:

  • Øget sikkerhed – fleksibel, billig integreret hyperkonvergeret infrastrukturs sikkerhed. vSAN Encryption gør det muligt for kunder at kryptere data-at-rest med en hardwareuafhængig løsning, som kan køre på enhver vSAN lagringsenhed med let betjening.
  • Lavere total-cost-of-ownership (TCO) – vSAN 6.6 reducerer presset på IT-budgetter ved at reducere de samlede TCO med op til 50 %. Nye funktioner hjælper med at minimere administrative opgaver med op til 80 % gennem intelligent installation, håndtering af hardwarelivscyklus med ét-klik, og avanceret cloudbaserede analytics.
  • Garanti for driften – Nye forbedrede og forlængede klynger sikrer driftskontinuitet med beskyttelse lokalt og remote. Hvis et website går ned, kan et andet fortsætte helt uden afbrydelse samtidig med, at der opretholdes et ekstra niveau af beskyttelse mod lokale knudepunkter og fejl på drev.
  • Op til 50 % bedre all-flash ydelse – Kunder kan skalerer deres løsninger til fremtiden med den forbedrerede ydelse og hardware i vSAN version 6.6, som hjælper kunder med at udrulle endnu flere arbejdsbyrder.

Læs mere om fordelene ved vSAN her 

Hvordan hjælper vSAN vores kunder?              

Se udtalelserne fra vores kunder nedenfor, hvis du vil høre mere om de fordele som andre har oplevet efter at have implementeret vSAN.


 
Related Posts
 

Senior vicepræsident og administrerende direktør for EMEA, Jean-Pierre Brulard, gik …

Read More

Som en af Danmarks førende detailvirksomheder, er Coop nødt til …

Read More

Årets største VMware-begivenhed vender tilbage, og vi gør alt for at …

Read More

I dag udgør cyber-trusler en stadig større risiko og flere …

Read More

 
 
Blog Archive