VMworld Barcelona – Dag 1

May 30, 2016
VMworld Barcelona – Dag 1

Keynote – med fokus på både inspiration og innovation

Sikke en måde at starte VMworld 2015 Europa – en inspirerende keynote demonstrerer, hvordan du kan blive “klar til alt”. Hovedtemaet for dette års VMworld i Europa er, at virksomhederne er nødt til at være klar til alt og vise, hvordan VMwares One Cloud, Any Application, Any Device-metode er en vital del af dette projekt. Under keynote sammenfattede nogle af VMwares topledere nye og opdaterede produkter, der vil levere One Cloud, Any Application og Any Devices vision:

  • vRealize Automation 7 – Præsenterer en fælles ledelse, der gør det muligt for IT -og DevOps grupper at forenkle og fremskynde leveringen af integrerede multi-tier applikationer med ansøgning-centerets netværk og sikkerhed på tværs af flere skyer.
  • vSphere Integrated Containers og VMware Photon OS – Med  støtten til VMware vCloud Photon OS på Air er vSphere Integrerede Containere også tilgængelige på den cloud-platform, så it-afdelinger støttes af alle programmer, herunder container-pakkede programmer, på en regelmæssig, vCloud-baseret infrastruktur.
    • vCloud NFV platform – Designet til at hjælpe kommunikationsudbydere med at forbedre deres gennemførelse af Network Function Virtualisering.

Solutions Exchange – VMworlds expo-område

VM World Barcelona 2

På Solutions Exchange – som udstillingen kaldes – har der været travlt i dag, da de besøgende benyttede sig af chancen for at møde de 200 udstillere og se, hvad de har at tilbyde. Med alt fra opbevaring og sikkerhedsnetværk og uddannelse, er der noget for alle forretningsmæssige problemer. Solutions Exchange er også åben på anden-og tredjedagen, så sørg for at tage at lægge vejen forbi.

Hang Space – hvor du bare kan hænge ud lidt             

Hvis du har lyst til at slappe lidt af eller snuppe noget at spise under udstillingen, så er Hang Space stedet for dig. Desuden er området hjemsted for vores laboratorier, hvor du kan teste dig selv i VMware-løsninger, og vores vGiveBack område. Tag et kig nedenfor for at se nogle af de vigtigste aktiviteter –  har du testet dem alle sammen?

  • VMware Hands On Labs
  • vGiveBack – få taget et foto til en velgørende organisation efter eget valg og hjælp VMware Foundation med at gøre en forskel i verden
  • Klassiske flippermaskiner og arkadespil
  • Bordfodbold, bordtennis og billard

Vi vil fortsætte med at give dig masser af videoer, tweets og blogs fra VM World Europa i løbet af de næste to dage – det vil du ikke gå glip af!


 
Related Posts
 
 
 
Blog Archive