Kristine Dahl Steidel ny regional chef for Norden og Baltikum

February 26, 2016
Kristine Dahl Steidel ny regional chef for Norden og Baltikum

Kristine begyndte sin karriere hos VMware i 2005 og har tidligere været norsk landechef i mere end fem år. i januar 2015 overtog hun rollen som partneransvarlig i Norden og Baltikum og nu har hun så fået posten som direktør for den nordiske og baltiske region efter Louise Örström, som rykker til en europæisk post i VMware.

Vi har spurgt Kristine om hendes forventninger til den nye rolle.

– Efter 10 år hos VMware er det spændende at få et større ansvar for hele Norden og Baltikum, siger Kristine.

Hun har arbejdet i it-branchen siden 1997 blandt andet hos CGI og ATEA, hvilket har givet Kristine solid erfaring og ballast til at kunne udvikle VMwares position i regionen.

– Min største opgave bliver at sørge for, at de nordiske og baltiske organisationer har de bedste forudsætninger for at kunne lede vores kunder igennem den digitale transformation. Markedet ændrer sig hurtigt og derfor gælder det for virksomheder med gamle strukturer om at holde takt med deres konkurrenter og det øvrige marked, fortæller Kristine.

– Vi kigger hele tiden på nye måder, hvor it kan levere værdi til virksomheden og blive en integreret del af kerneforretningen, fortsætter Kristine. Det gælder eksempelvis mobility, hvor en ny tilgang kan medføre store forandringer inden for uddannelse, sundhed og detailhandlen.

VMware byder Kristine velkommen i hendes nye rolle!


 
Related Posts
 

Swisscom er Schweiz’ førende telekommunikations- og it-virksomhed, der leverer cloud-, …

Read More

Benchmarks er nødvendige for at forstå, hvor du befinder dig. …

Read More

Senior vicepræsident og administrerende direktør for EMEA, Jean-Pierre Brulard, gik …

Read More

Gæsteblog af Seb Fritzjohn – EMEA Director, Global System Integrators …

Read More

 
 
Blog Archive